söndag 8 augusti 2010

Höstträff igen!

Lördagen den 30 oktober mellan kl 10.00 och 21.00 är det dags för stormara här i Örebro igen. Vi har något färre platser denna gång (75) och det är först till kvarn som gäller. Kommer du långväga ifrån finns gratis sovplatser hemma hos oss till förfogande. Obs! Begränsat antal. Meddela i anmälan hur många sovplatser som önskas. Barn är såklart välkomna på träffen men föräldrar får själva ansvara för dem.

BUTIKER PÅ PLATS

Scraplagret, Scrap-Perra och Scrapbutiken kommer att finnas på plats. Det finns dessutom möjlighet för deltagare att beställa från Designat för leverans till träffen. Du får 10% rabatt på din beställning och dessutom slipper du fraktkostnad. Uppge kod Örebro10 så får du del av erbjudandet. Din beställning måste vara betald och klar för leverans senast den 25 oktober.

TÄVLINGAR

Under dagen kommer vi att ha flera spännande tävlingar med fina priser från våra sponsorer och från föreningen. Det kommer att finnas tävlingar i olika kategorier t.ex. kit-, valfri LO och skisstävlingar både inom scrapbooking och kortmakeri. Vi har också lottade priser.


KIT

Nytt för den här gången är att kitet ingår i deltagaravgiften (som därmed höjts något). Alla får alltså ett kit som man kan tävla med. Precis som vanligt är det vi i Örebro scrapbookingsällskap som gör kiten och vi strävar efter att göra ett kit som är neutralt och så välmatchat som möjligt och som vi tror passar många.


ANMÄLAN & AVGIFT

Anmälan sker till: scrappaloss@hotmail.com. Skriv i mailet hur många (namn) som ska anmälas så skickar vi uppgifter om betalningskonto. När betalning är gjord mailar ni tillbaka med uppgifter om namn och ort. Inte förrän avgiften erlagts är ni anmälda. Anmälan är bindande - vi kan alltså inte betala tillbaka någon anmälningsavgift, eftersom vi har omkostnader som måste täckas. Priset per deltagare är 150:- (gäller även barn), då ingår lokalhyra, frukost, fika och godis och tävlingskit. Lunch och middag får alla ordna med själva. Vi kommer att vara i samma fräscha lokal på Tullängsskolan i Örebro som sist. Det finns pizzeria och Mc Donalds en liten bit från skolan och om man vill tar man med sig mat eller åker in till stan och äter (det finns bussförbindelser). Det finns gott om plats för både butiker och deltagare. Håll utkik efter mer information. Vi uppdaterar varefter med butiker, sponsorer och annat viktigt!



VARMT VÄLKOMNA TILL OSS IGEN!!!

3 kommentarer:

Marie sa...

Hur många anmälda är det? Kommer det att komma upp en deltagarlista?

Jenny sa...

när får man veta de övriga butikerna ni pratar om?

Johanna sa...

Jenny:
Butikerna kommer upp i bloggen så snart det blir klart att de kommer. Vi har precis fått klart med Scrap-Perra och väntar slutgiltigt besked från en butik till.

Marie: Det kommer inte komma upp en deltagarlista. Vill du veta något speciellt om anmälda deltagare så maila gärna scrappaloss@hotmail.com