lördag 13 februari 2010

Vårträff igen!

Lördagen den 17 april mellan kl 10.00 och 21.00 är det dags för stormara här i Örebro igen. Precis som förra gången har vi 80 platser och det är först till kvarn som gäller. Kommer du långväga ifrån finns gratis sovplatser hemma hos oss till förfogande. Obs! Begränsat antal. Meddela i anmälan hur många sovplatser som önskas. Barn är såklart välkomna på träffen men föräldrar får själva ansvara för dem.

HITTA HIT
Här finns karta.

BUTIKER PÅ PLATS
Papper och sånt, Scraplagret, Stämpelhuset och Designat kommer att finnas på plats så det kommer att finnas mycket roligt att titta på och kanske utöka sitt scrapförråd med.

TÄVLINGAR
Under dagen kommer vi att ha flera spännande tävlingar med fina priser från våra sponsorer och från föreningen. Det kommer att finnas tävlingar i olika kategorier t.ex. kit-, valfri LO och skisstävlingar både inom scrapbooking och kortmakeri. Vi har också lottade priser.

FÖRBESTÄLLNING AV KIT
Tävlingskitten denna gång görs av Örebro scrapbookingsällskap. Vi strävar efter att göra ett kit som är neutralt och välmatchat som möjligt och som vi tror passar många. Den här gången kommer pappren från en av Basic Grays nya serier. Kittet innehåller tre dubbelsidiga mönstrade papper, två cardstock samt dekorationer. Förbeställningar görs till: scrappaloss@hotmail.com. Där kan du beställa ditt kit och när du fått bekräftelse, betalningsinformation och betalat så finns ditt kit att hämta på träffen. Kitten kostar 50 kr, vi har 50 kit och det är först till kvarn som gäller.

ANMÄLAN & AVGIFT
Anmälan sker till: scrappaloss@hotmail.com. Skriv i mailet hur många (namn) som ska anmälas så skickar vi uppgifter om betalningskonto. När betalning är gjord mailar ni tillbaka med uppgifter om namn och ort. Inte förrän avgiften erlagts är ni anmälda. Anmälan är bindande - vi kan alltså inte betala tillbaka någon anmälningsavgift, eftersom vi har omkostnader som måste täckas. Priset per deltagare är 100:- (gäller även barn), då ingår lokalhyra, frukost, fika och godis. Lunch och middag får alla ordna med själva. Vi kommer att vara i samma fräscha lokal på Tullängsskolan i Örebro som sist. Det finns pizzeria och Mc Donalds en liten bit från skolan och om man vill tar man med sig mat eller åker in till stan och äter (det finns bussförbindelser). Det finns gott om plats för både butiker och deltagare. Håll utkik efter mer information. Vi uppdaterar varefter med butiker, sponsorer och annat viktigt!

VARMT VÄLKOMNA TILL OSS IGEN!!!

Inga kommentarer: